Windows 8.1 destek sonu yaklaştıkça uyarılar çoğaldı

Benim sistemden çok daha iyi sizinki. Kesinlikle Windows 10 2016 LTSB deneyin. Dilerseniz sonrasında SSD alıp en güncel Windows 10 sürümüne geçebilirsiniz.

Bakalım hocam düşüneceğim. :D

Microsoft affedersiniz ama s*çtı batırdı Windows'u. Her şey 8.1'e kadar çok güzeldi şimdi 2 adet çöpü kullanmaya zorunlu kalıyoruz.

İnsanlara yeni bilgisayar aldırmak için yapiyorlar. :D

Windowsun bu kadsr yeme sebebi hizmetlerin cogalmasi, isonuzu dogru bir sekilde duzenleyerek bu sorunlardan kurtulabilirsiniz

Hocam benim sistem 2012'den kalma.
hdd ile 2012den kalma pcde de kullandim, 8.1 ile arasinda cok fark yoktu.
Bir hafta falan zaman verin sisteme, ilk zamanlar bazi seylerin yollarini anlamaya calisiyor sonra duzelebiliyor.
Sahsen ben hic sorun cekmedim.

İnsanlara yeni bilgisayar aldırmak için yapiyorlar. :D
Windows 11 icin desen anlarim da windows 10 calistiramayan bilgisayar su anda gunluk isleri bile getiremeyecek haldedir.
2. Nesil i3 tasiyan 5200rpm hddli 4 ramli sistemde bile kasmiyor, 15 saniye boot suresi 15 saniye de kendine gelme sureaiyle gayet guzel calisiyordu.

Windows'u modluyoruz eski bilgisayarlarda kullanılabilecek hale getiriyoruz. Bakalım bugün ilk defa Linux kullanacağım nasıl bir işletim sistemi göreceğim sonunda
Xubuntu ya da Linux Mint xfce dene.

Bu arada Chrome Windows 7 ve 8.1 için destek sonunun yaklaştığını gösteren bildirimi getirdi. Aynı XP ve Vista'daki gibi sinir bozucu duruyor.

33.PNG

Windows 11 icin desen anlarim da Windows 10 calistiramayan bilgisayar su anda gunluk isleri bile getiremeyecek haldedir.
2. Nesil i3 tasiyan 5200RPM HDD'li 4 RAM'li sistemde bile kasmiyor, 15 saniye boot suresi 15 saniye de kendine gelme sureaiyle gayet guzel calisiyordu.

Xubuntu'ya da Linux Mint Xfce dene.

SSD takarsam kaymak gibi çalışır hocam Windows 10. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı