Windows 8.1 Dirt 3 Oyun Uyumluluk Hatası

Serhan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 8.1 notebook dirt 3 indirdim, iso olarak geldi. Tıkladım açıldı setup geldi, kur dedim. Bu program uyumlu değil dedi. İso böyle kurulmuyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu orijinal almanı tavsiye ederim ücreti 10-15 TL civarı. .ISO dosyalarını daemon tools programına okutabilirsin.

Oyunu orijinal almanı tavsiye ederim ücreti 10-15 TL civarı. .ISO dosyalarını daemon tools programına okutabilirsin.

Genelde korsan oyun indirmem ama şuan oyunu denemeden almak istemiyorum. Ondan onu açtım denedim. DVD usb çıkıyor hangisini seçeceğim ? Bilgisayarın c'sine kurması için ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben DVD seçerek kurulum yapıyorum daemon tools ile kuracağım oyunlarda. Oyun verilen her kuruşu hak ediyor. Ben D&R'dan aldım gayet memnunum ve tavsiye ederim.

Bende de açılmıyor. Steam'den oyna tuşuna basıyorum,tepki vermiyor.Lütfen yardım edin. Oyunum orijinal ve en son sürüm kurulu. Dirt 3 değil de Dirt 3 Complete Edition kurulu farklı olarak.@Recep Baltaş

recep reis merhaba laptopuma dirt3 İdirdim kurdum ancak tepki hiç vermiyor yardımcı olurmusun rica etsem ?
''lenovo g510''

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…