Windows 8.1 Dirt 3 Oyun Uyumluluk Hatası

Serhan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 8.1 notebook dirt 3 indirdim, iso olarak geldi. Tıkladım açıldı setup geldi, kur dedim. Bu program uyumlu değil dedi. İso böyle kurulmuyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu orijinal almanı tavsiye ederim ücreti 10-15 TL civarı. .ISO dosyalarını daemon tools programına okutabilirsin.

Genelde korsan oyun indirmem ama şuan oyunu denemeden almak istemiyorum. Ondan onu açtım denedim. DVD usb çıkıyor hangisini seçeceğim ? Bilgisayarın c'sine kurması için ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben DVD seçerek kurulum yapıyorum daemon tools ile kuracağım oyunlarda. Oyun verilen her kuruşu hak ediyor. Ben D&R'dan aldım gayet memnunum ve tavsiye ederim.

Bende de açılmıyor. Steam'den oyna tuşuna basıyorum,tepki vermiyor.Lütfen yardım edin. Oyunum orijinal ve en son sürüm kurulu. Dirt 3 değil de Dirt 3 Complete Edition kurulu farklı olarak.@Recep Baltaş

recep reis merhaba laptopuma dirt3 İdirdim kurdum ancak tepki hiç vermiyor yardımcı olurmusun rica etsem ?
''lenovo g510''

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı