Windows 8.1 diske yazdırma ve boot sorunu

Yasiinc

Kilopat
Microsoft'un kendi Windows 8.1 ISO dosyasını indirdim.
Ardından Windows USB/DVD Download Tool indirdim.
USB'mi taktım çalıştırdım ve %100 olunca hata çıktı;

w7 download tool.png

Baktım olmuyor, bu sefer DVD ile yaptım Windows USB/DVD Download Tool ile sorunsuz oldu.
Boot menüsünden her şeyi yaptım, format başlarken Windows 8'in logosunda kaldı.
Ardından siyah ekran sonrasında 1 saniyede yazılar çıkıp yok oldu.
Windows yeniden başladı, Recep Abimin gösterdiği program da olmadı. Güncelliğini kaybetmiş durumda.
WiNToBootic Windows 8.1 desteklemediği için yapamadım.
Rufus'a güncelleme gelmiş açıkçası USB'deki dosya biçimi (NTFS, FAT2 gibi) anlamadığım için yapamadım. H
er türlü öneriye açığım, yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• DxDiag.txt
    31,8 KB · Görüntüleme: 201
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemciniz SSE4 yönergelerini desteklemediğinden yükleyemiyorsunuz galiba. Ondan dolayı olmasa bile biraz araştırdığım kadarıyla işlemcinin desteklemediği bir durum var. Ondan dolayı Windows 8.1'i yükleyemiyorsunuz.
Rehberde kullanılan ile şimdiki sürüm arasında sadece görünüş farklı. "Aygıt" seçeneğinden USB belleğinizi seçin. "Önyükleme seçimi" bölümünde SEÇ'e basın ve ISO dosyanızı seçin. Ardından "Disk bölüm düzeni" kısmında "MBR" seçeneğini seçin ve "BAŞLAT" ile USB'ye ISO dosyasını yazdırmayı başlatın. Diğer seçenekleri değiştirmenize gerek yok, gerisini Rufus ayarlıyor zaten.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler.Dediklerinizi harfi harfine uyguladım.Lakin yine aynı şey oldu.Boot dan flash belleği öne alıp başlattıktan sonra yine windows 8.1 simgesi geldi ve pc başa sardı.Ama sarmadan bi 1 saniye içinde bi yazı gelip gitti

2.iso dosyasını da demedim ondada olmadı.Ama bilgisayar tam res atacaken ekranda bazı yazılar gelip kayboluyordu bi anda onları telefonla buldum söyleydi:

Your PC needs to restart.
Please hold down the power button
Error code: 0x000000C4
Parameters:
0x0000000000000091
0x000000000000000F
0xFFFFF80344759A00
0X000000000000000

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı