Logfile buyrun hocam.Hata aldığınız uygulama için rapor paylaşabilirsiniz.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Intel 2 Duo E8200Islemcinizi ve ekran kartini da ögrenebilir miyim? Ona göre devam edelim.
d3d12.dll
dosyasinda görünüyor. Muhtemelen Windows 8.1'in DirectX 12 desteklememesinden kaynakli bir sorun. Format atmama ragmen cözülmedi demissiniz zaten.Hocam zaten neyin eksik olduğunu ben de biliyorum. Benim sorunum nasıl bu hatalardan kurtulacağım?Raporda sorund3d12.dll
dosyasinda görünüyor.
Windows 10'a geçersem ardı kesilmeyen dll hatalarından kurtulur muyum?Mesaji düzenlerken alintilamissiniz. D3D12.DLL Windows 8.1 kullanmanizdan kaynaklanan bir hata. Windows 8.1'de DirectX12 destegi bulunmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.