Windows 8.1 DPC WATCHDOG Violation Hatası

Caglar84lu

Hectopat
Daha fazla  
  1. DPC WATCHDOG Violation Hatası
  2. nvidia windows kernel mode driver 327.50 başarı ile bu durumdan kurtuldu. (Program veya bir oyun açarken.)
  3. Driver state power failure hatası

1 haftalık aldığım pc vatan bilgisayardan aldım. İlk önce Windows 8 ve akran kartı sürücüleri dahi son günncellemeleri hepsini yaptım. Ekrab kartı driver betası dahil. Sonra belki uyumsuzdur dedim. Windows ayarlardan kurtarma yerinde 'Dosyalarınız etkilenmeden kişisel bilgisayarınızı yenileyin' yaptım tabi Windows old. dosyası oldu onuda sistem temizleden kaldırdım.

Şuanda Windows güncellemedim. Ekran kartı sadece betasız version yaptım o kadar..
Sistem özelliklerim bunlar; (umarım donanımsal bir sorun yoktur.. ekran kartı gt 745 olsun dedim 128 bit diye ama 1 haftada üstte saydığım hataları almam can sıkıcı gerçekten..

İşlemci : Intel Core i7-4702QM İşlemci İşlemci hızı 2.20 GHz., Intel Turbo Boost Teknolojisi ile 3.20 Ghz e kadar, 6 MB Intel Akıllı Bellek
İşletim Sistemi : Windows 8.1
Ram : 8 GB DDR3
Harddisk : 1000 GB Sata
Ekran Kartı: 3 GB DRR3 Nvidia GT745M Optimus Ekran Kartı -2 GB Ayrılmış Bellek
Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
Ana Kart: Intel HM 86 Chipset
[TBODY] [/TBODY]

GT745M ekran kartın bozuk. Cihazı servise gönder.
Recep abi bendede aynısının i3-400M'li modeli var casper csy bendede aynı sorun var servis sıvı teması deyip geri yollar arkadaş hiç uğraşmasın vede o kadar iyi termal macunu sürmüşler ki ekran kartı nerdeyse termal macunundan gözükmeyecek.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı