Windows 8.1 DPC WATCHDOG VIOLATION

OgulcanCiftci

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Benim sorunum başlıktada yazıdığı gibi bu değişik windows 8.1 sisteminin sorunudur. Yardımcı olmanızı dilerim. Şimdiden Teşekkürler.

NOT: Ben bu bilgisayarın sistem dosyalarını falan bilmiyorum. Ha minidump onu biliyorum. Ancak bu BİOS'a girme gibi olayları bilmiyorum yardım ederseniz buralara nasıl gireceğimi de söylerseniz sevinirim.

Madem sorunun Windows 8.1 sorunu olduğunu düşünüyorsunuz, o zaman Windows 7 kurun...

Sorunun Windows 8.1 ile bir alakası yok. nVidia ekran kartı var bilgisayarınızda ve bu kart bozuk. BIOS güncellemesi yapmayı deneyin ama çözüleceğini sanmıyorum. Cihazın servise gitmesi gerek.

Sayın Recep Baltaş,

Windows 7'ye geçmek istemiyorum Win 8'e 120 TL Verdikten sonra... Evet ekran kartım NVİDİA GeForce GT 630, bu ekran kartını 1 yıl önce aldım. 2 gün önce ekran kartına güncelleme gelmişti, ama o güncellemeyi ben daha yapmamıştım sorun bundan kaynaklı olabilir mi ? Birde BİOS'u güncellemeyi pek biliyor sayılmam.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı