Windows 8.1 ''DPC_WATCHDOG_VIOLATION'' mavi ekran

*PoCuK*

Hectopat
Katılım
6 Ocak 2018
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bu hatayı alıyorum ne yaptıysam gideremedim. Oyunları sistemim rahatça kaldırsa bile yine bu hata çıkıyor. en düşük ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum. hatta en düşük ayarlarda oynarken de oluyor. 15-20 dakika sonra oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eset kaldır ve güvenlik yazılımı yükleme. Deomon tools kaldır. Windows 10'a geçmemeşsin. Geçsen iyi olur. Ayrıca oyun orijinal mi ?
Güvenlik yazılımı yüklemezsem bilgisayarımı virüslerden nasıl koruyacağım? Evet bu oyun orjinal ama genel olarak diğer oyunlarda da hata veriyor. Yani korsan veya orjinal olması fark etmiyor.
Windows 10 yapmamamın nedeni arada bir merak ettiğim oyunları korsan indiriyorum ve Windows 10'da bu engellendi diye biliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm sürücülerini güncel hale getirin. Şimdilik mavi ekran alıyor musunuz ? Ayrıca Windows 10'a temiz kurulum ile geçtiniz değil mi ?
tüm sürücüler güncel,windowsum korsan olduğundan dolayı temiz kurulum yapamadım.

Dosyalarımı korumayı seçtim ama assassins creed black flag oyunu hata verdi ve oyunu tekrar yüklememi istedi bende zaten oyunu bitirdiğim için gerek duymadım ve sildim.C klasöründe olan battlefield 4 ise origin programıyla beraber kaldırılmış.Bu bahsettiğim 2 oyun da orjinaldi ve denetim masasında program kaldır kısmında oyunlar da dahil birçok program gözükmüyor.
 
win10 yaptığımdan beri watchdog hatasını almıyorum ama bu seferde VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR veriyor claus yardım edermisin başladığımız işi tamamlamadan yarım bırakmayalım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı