Ben üniversite öğrencisiyim ama bu şekilde alamıyorum. Okulun sadece öğretim üyelerini kapsayan bir anlaşma yapmış, bu yüzden alamayacağımı söyledi benim hocalarım. Herkes alabiliyor rahat bir şekilde diye genellemesek daha iyi bence.
Orada okul doğrulama kısmından en alttakini seçip kutucukları doldurmuştum. Kütüphane kartı vs. isteyen yere E-Okul ders programı kısmının SS' ini attım. Birkaç gün sonra E-Posta geldi ve aldım.
Hesap aktif olduktan sonra oradaki katalog bölümünde olan programlardan hangileri işimize yarar acaba? ve ayrıca bu Visual Studio Professional 2013 with Update 4 programı ne işe yarıyor birisi açıklayabilir mi?
Hesap aktif olduktan sonra oradaki katalog bölümünde olan programlardan hangileri işimize yarar acaba? ve ayrıca bu Visual Studio Professional 2013 with Update 4 programı ne işe yarıyor birisi açıklayabilir mi
Orada okul doğrulama kısmından en alttakini seçip kutucukları doldurmuştum. Kütüphane kartı vs. isteyen yere E-Okul ders programı kısmının SS' ini attım. Birkaç gün sonra E-Posta geldi ve aldım.
Okulumun bana verdiği öğrenci kimliğini, ve yanlış hatırlamıyorsam okulumun mail adresini (yapmamış olabilirim 1 yıl falan oluyor) attım, 3 gün içinde cevap geldi üyeliğimin onayladığı hakkında. Sonrasında indirip keyimi kullandım hiçbir aksaklık çıkmadı.