Windows 8.1 DreamSpark Lisans Alma rehberi

Ben üniversite öğrencisiyim ama bu şekilde alamıyorum. Okulun sadece öğretim üyelerini kapsayan bir anlaşma yapmış, bu yüzden alamayacağımı söyledi benim hocalarım. Herkes alabiliyor rahat bir şekilde diye genellemesek daha iyi bence.

Hocam tanıdığınız lise öğrencisi vs varsa alırsınız.

Hesap aktif olduktan sonra oradaki katalog bölümünde olan programlardan hangileri işimize yarar acaba? ve ayrıca bu Visual Studio Professional 2013 with Update 4 programı ne işe yarıyor birisi açıklayabilir mi? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap aktif olduktan sonra oradaki katalog bölümünde olan programlardan hangileri işimize yarar acaba? ve ayrıca bu Visual Studio Professional 2013 with Update 4 programı ne işe yarıyor birisi açıklayabilir mi :D
Programlama ile uğraşmıyorsan hiçbiri işine yaramaz. :)

Valla arkadaşlar ben lise okuyorum (11. sınıf sayısal) buna rağmen DreamSpark hesabım ve buna bağlı Windows 8.1'im var.
Nasıl aldın abi? Ben de 9. sınıftayım.

Orada okul doğrulama kısmından en alttakini seçip kutucukları doldurmuştum. Kütüphane kartı vs. isteyen yere E-Okul ders programı kısmının SS' ini attım. Birkaç gün sonra E-Posta geldi ve aldım.
Okul türü ne olarak girdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl aldın abi bende 9. sınıftayım

Okul türü ne olarak girdiniz?
Okulumun bana verdiği öğrenci kimliğini, ve yanlış hatırlamıyorsam okulumun mail adresini (yapmamış olabilirim 1 yıl falan oluyor) attım, 3 gün içinde cevap geldi üyeliğimin onayladığı hakkında. Sonrasında indirip keyimi kullandım hiçbir aksaklık çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı