Windows 8.1 DVD Boot Sorunu

ender 28

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar nasılsınız? Ben aranıza yeni katıldım, gördüm ki burada sorunlara her daim yardımcı olunuyor benim de bir sorunum var.

Öncelikle bundan 6 ay önce bir Windows 8.1 DVD'si yaptım ve yaptığım DVD ile ilk yüklememi de o zaman yaptım ve sorunsuz yüklemede bulunmuştum. Dün bir adet dahili 1 TB'lık HDD aldım ve sistemde rahatlasın ve bölümleri baştan ayarlayayım diye. Bir format çekeyim dedim ama 6 ay önce sıkıntısız format yaptığım DVD'yi taktığımda PC'yi tekrar başlattığımda Windows 8.1 DVD'sini okumadığını gördüm. Hemen PC'nin Boot ekranına girdim F12 ile ama orada hem DVD rom hemde iki adet HDD de gözüküyor ama BIOS'un Boot ekranında ikisi gözüküyor. Baya karışık bir durum, şunu da ekleyeyim. Başka bir Win.8.1 sürümü indirip başka DVD'ye yazdırdım onu okudu idareten onunla yazıyorum kullanıyorum ama o da lisanssız.

6 ay önce yazdırdığım DVD'nin içeriği.
Adsız.jpg

Yardımlarınızı bekliyorum neden okumuyor sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı