KeremCan1991 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 RAM 3 Bilgisayarıma ekran kartı indirmek istiyorum. En uygunu sizce hangisidir? Aşağıda ekran kartı fotoğrafı bırakıyorum. Hiç anlamam ekran kartlarından. Ne yapmalıyım, çok açık halde anlatabilir misiniz? Hiç anlamıyorum çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2023
Bilgisayarıma ekran kartı indirmek istiyorum. En uygunu sizce hangisidir? Aşağıda ekran kartı fotoğrafı bırakıyorum. Hiç anlamam ekran kartlarından. Ne yapmalıyım, çok açık halde anlatabilir misiniz? Hiç anlamıyorum çünkü.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #21 Download file Casper_Nirvana_A15HE_Driver.7z (319,63 Mb) | Turbobit.net Download file . TurboBit.net provides unlimited and fast file cloud storage that enables you to securely share and access files online. turbobit.net Bunu yükle. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Download file Casper_Nirvana_A15HE_Driver.7z (319,63 Mb) | Turbobit.net Download file . TurboBit.net provides unlimited and fast file cloud storage that enables you to securely share and access files online. turbobit.net Bunu yükle.