Windows 8.1 ekran kartını yanlış gösteriyor

5000 serisinden önce çıkmış Amd kartı kullandın mı? 7, 8, 8.1 ve 10 kurdun mu hocam?
7 algılar ama eski sürümü wddm 1.1 yazar.
8 de algılar 2012 sürümünü wddm 1.1 yazar karta göre gene sürümler oynayabilir.
8.1 microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı der. wifi sürücüsü konusunda da son derece kabızdır.
10 direkt son sürücüyü kurar geçer ama kontrol paneli ile uğraşmaya değmez sorun çıkar.
AMD ekran kartı ile denemedim ve kesin yükler demedim, yükleyebiliyor dedim. Ekran kartı Intel GMA 965 (X3100 diye de geçiyor) bilgisayarımda Windows 7 denedim kurdu, Windows 8.1 denedim kurdu, Windows 10 denedim kurdu, Windows 11 denedim kurdu. Ben de ilk olarak uğraşmadan denemesi için bu çözümü sundum :).

AMD A8 işlemci değil mi? R5 Graphics dahili oluyor.

Harici varsa o lazım.

Dahili ekran kartının Windows 8.1 için sürücüsü bulunmuyor.

Ünlem olarak gözükenleri verdiğim linkteki gibi donanım kimliklerini kopyalayın. Buraya kopyalarak driverı bulun ve 8.1'e uygun olanı indirip aygıt yöneticisi üzerinden dosyalar aracılığı ile güncelleyin.

5000 serisinden önce çıkmış AMD kartı kullandın mı? 7, 8, 8.1 ve 10 kurdun mu hocam?
7 algılar ama eski sürümü wddm 1.1 yazar.
8 de algılar 2012 sürümünü wddm 1.1 yazar karta göre gene sürümler oynayabilir.
8.1 Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı der. Wi-Fi sürücüsü konusunda da son derece kabızdır.
10 direkt son sürücüyü kurar geçer ama kontrol paneli ile uğraşmaya değmez sorun çıkar.

AMD driver ini indirdim sanırım sorunum çözüldü.

adada.PNG

Başka ekran kartının olmadığına eminsiniz değil mi?

Hocam yardımcı olan herkese teşekkürler sorunum çözüldü ve gemecover seni çözüm olarak işaretliyorum çünkü bir nevi o linki bilmeseydim sorunum yine çözülecek idi hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum.

sen anan yani.PNG

Technopat Haberler

Geri
Yukarı