Windows 8.1 ekran kilidini kaldırma

RÜŞTÜ

Hectopat
Daha fazla  
2 ay önce bir laptop aldım ama laptopun ekran kilidi bir türlü kaldıramadım. Sıkıntı olan şey açılırkenki şifre sorması değil. Onu kaldırıdım. Sıkıntı olan şey 30 saniye işlem yapmayınca gelen ekran kilidi. Enterasan olan şey ise her şeyi denedim asla olmadı. 2 aydır aralıksız bunla uğraşıyorum. Bence sıkıntı şu regeditte:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Personalization\ NoLockScreen değer 1 yapıyorum ama yinede ekran kilidi kalıyo. Ama orada varsayılan diye reg_sz türünde bişey var acaba sıkıntı omu işte buda görsel olarak :

Regedit.png

Lütfen yardım edin recep abiye selamlar bu arada :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef abicim gösterdiğini denedim ama bir sonuç alamadım. Abi attığım fotoğrafta reg_sz türündeki şeyden kaynaklandığını düşünüyüorum çünkü bu varsayılan yazan şey sadece benim bilgisiyarımda var geçen arkadaşın bilgisiyarına baktım onda yoktu . Silmeye çalışıyorum sillinmiyor nasıl silerim bir yolu varmıdır ?

Abi belkide yazdıklarımla alakası yok benim çok bir bilgim yok size danışıyorum :D. Artık format atıcam şu kilit ekkranı yüzünden bir yol bul çözüm yolu :D Tek istemediğim onlarca oyunu tekrardan kurmak çok uzun süre alıcak üşeniyorum format atmaya lütfen abi senin çözmediğin windows sistemimi var. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı