Windows 8.1 Ekran Yansıtma Olmuyor

PowerFast

Hectopat
Merhaba, bilgisayarım Windows 8. 1 iken ekran yansıtması düzgün bir şekilde çalışıyordu. Sonra bilgisayarıma Windows 10 kurdum. Yansıtmada bir problem yoktu ancak birkaç kere yansıttıktan sonra hata vermeye başladı. Bilgisayarımı tekrar Windows 8.1'e çevirdim ancak hala yansıtamıyorum. Bu olmadı yazan bir pencere çıkıyor ve yansıtma başarısız oluyor. Ben de Intel WiDi kurdum, gelen pencerede ise işlemciniz ekran yansıtma desteklememektedir yazıyor. Sorunumu nasıl çözeceğim?

Dediğiniz gibi desteklememektedir uyarısı çıkmış ekrana yansıtma özelliği bildiğim kadarıyla donanımsal olarak gerekli olan bir malzeme vardır ya da içinde bulunur yoksada G4 yeni nesil kablosuz HDMI görüntü ve ses aktarıcı bir ürün vardı. Alıp cihaza takıyorsunuz öyle yansıtabiliyorsunuz.

İşletim sistemiyle kaynaklı olabilir bazı teşvik eden programlar vardı bildiğim kadarıyla YouTube veyahut benzer platformlarda araştırırsanız yapabilirsiniz.

Merhaba, bilgisayarım Windows 8. 1 iken ekran yansıtması düzgün bir şekilde çalışıyordu. Sonra bilgisayarıma Windows 10 kurdum. Yansıtmada bir problem yoktu ancak birkaç kere yansıttıktan sonra hata vermeye başladı. Bilgisayarımı tekrar Windows 8.1'e çevirdim ancak hala yansıtamıyorum. Bu olmadı yazan bir pencere çıkıyor ve yansıtma başarısız oluyor. Ben de Intel WiDi kurdum, gelen pencerede ise işlemciniz ekran yansıtma desteklememektedir yazıyor. Sorunumu nasıl çözeceğim?
Anlamadım. Laptop mu? Hangi cihaza yansıtma yapmaya çalıştınız?

Laptop, televizyonumda yansıtma özelliği var televizyonuma yansıtmaya çalıştım.
HDMİ kablosu ile rahatça yansıtabiliyor olmanız gerekiyor. O kadar büyük bir sistem gerektirmiyor. 2005 çıkışlı laptop ile saatlerce televizyona yansıtıp video izlediğimi biliyorum. HDMİ kablosunu 2 cihaza da bağlayıp televizyondan modelini kumandasını bilmediğim için tuşu söyleyemem fakat giriş değiştirici bir tuş var. HDMİ 1 2 3, TV filan olur. Oradan HDMİ girişlerini teker teker deneyeceksiniz. Windows+P yapıp sadece 2. ekran seçmeyi unutmayın. Bilgisayarınızın ekranı kararacak ve televizyona geçecek. HDMİ girişini PC'den çıkardığınızda düzelecektir.

HDMİ kablosu ile rahatça yansıtabiliyor olmanız gerekiyor. O kadar büyük bir sistem gerektirmiyor. 2005 çıkışlı laptop ile saatlerce televizyona yansıtıp video izlediğimi biliyorum. HDMİ kablosunu 2 cihaza da bağlayıp televizyondan modelini kumandasını bilmediğim için tuşu söyleyemem fakat giriş değiştirici bir tuş var. HDMİ 1 2 3, TV filan olur. Oradan HDMİ girişlerini teker teker deneyeceksiniz. Windows+P yapıp sadece 2. ekran seçmeyi unutmayın. Bilgisayarınızın ekranı kararacak ve televizyona geçecek. HDMİ girişini PC'den çıkardığınızda düzelecektir.
Hocam sağ olun da HDMI kablosu nasıl kullanılır biliyorum.
Hocam sağ olun da HDMI kablosu nasıl kullanılır biliyorum.
Kırdıysam özür dilerim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı