Windows 8.1 embedded formattan sonra "hizmet ana bilgisayarı" çok fazla RAM kullanıyor

b1l4ck

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler.

Daha faza detay verseniz mesela sisteminizin özellikleri ne? eğer 2 GB RAM varsa çok fazla RAM kullanması normal.

Daha faza detay verseniz mesela sisteminizin özellikleri ne? Eğer 2 GB RAM varsa çok fazla RAM kullanması normal.

4 GB RAM var daha yeni format attım böyle bazen %98 falan oluyor şu an az nedense hizmetlerden orada çalışan şeylerin bazılarını durdum ondan mı ki bir de görevi sonlaandırınca masaüstünde RAM tüketimi %20 falan oluyor şu an düzeliyor gibi inşallah düzelir.

Windows Update RAM'i tüketiyor olabilir.

Windows Update sömürüyor şu an. Güncellemeler bittikten sonra rahatlar, güncelleme yapmasın derseniz WUB kullanın.

yüklemdim şuan %23 kullajnıyor chromda iyiki yüklemişim birde wise memory optimazer yükledim çokiyi oldu eyw

Rica ederim, 8.1 zaten rahat, embedded versiyonu çok çok rahattır. Eski sistemlere aşı gibi gelir.
öyle oldu valla hocam win7 kullanıyordum onda masasustunde %30 fln dı şuan %15-20 arası ram kullanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…