Windows 8.1 embedded formattan sonra "hizmet ana bilgisayarı" çok fazla RAM kullanıyor

Daha faza detay verseniz mesela sisteminizin özellikleri ne? Eğer 2 GB RAM varsa çok fazla RAM kullanması normal.

4 GB RAM var daha yeni format attım böyle bazen %98 falan oluyor şu an az nedense hizmetlerden orada çalışan şeylerin bazılarını durdum ondan mı ki bir de görevi sonlaandırınca masaüstünde RAM tüketimi %20 falan oluyor şu an düzeliyor gibi inşallah düzelir.

1673435435324.png

4 GB RAM var daha yeni format attım böyle bazen %98 falan oluyor şu an az nedense hizmetlerden orada çalışan şeylerin bazılarını durdum ondan mı ki bir de görevi sonlaandırınca masaüstünde RAM tüketimi %20 falan oluyor şu an düzeliyor gibi inşallah düzelir.

Eki Görüntüle 1629456

Windows Update RAM'i tüketiyor olabilir.

Eki Görüntüle 1629456
Windows Update sömürüyor şu an. Güncellemeler bittikten sonra rahatlar, güncelleme yapmasın derseniz WUB kullanın.

Bence gerek yok. WUB dediğimiz şey güncellemeleri tamamen kapatıyor. Güvenlik güncellemelerini önemsiyorsanız yüklemeyin. 1 saat sonunda falan düzelmiş olur. Ama 4 GB içni zaten %26 RAM kullanımı gayet doğal.
yüklemdim şuan %23 kullajnıyor chromda iyiki yüklemişim birde wise memory optimazer yükledim çokiyi oldu eyw

Technopat Haberler

Geri
Yukarı