Windows 8.1 Embedded Industry Pro boşta %80 bellek kullanımı

Geçen yüklediğimde aynı sorundu. Bugün tekrar yükledim yine başladı. Kurulduğu an direk bellek kullanımı uçtu. Videosu var onu atacağım. Bazen boşta %90'a kadar çıkıyor sonra %15'e iniyor.

Videosu atacağım az sonra.

Sorun ne olabilir?
Sistem;

i5-2430M 2,40 GHz.
6 GB RAM.
750 GB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Windows böyledir. Sonradan düşüyorsa sorun yok. O donanım için normal bir durum.

Hocam yükseliyor sonra düşüyor 1 saniye sonra %90'a çıkıyor böyle devam ediyor.

Disk ve CPU kullanımı da yükseliyor. Arka planda güncelleme yapıyor olabilir.

Bakıyorum hocam.

Update kapatın.

Deneyeceğim.
Hocalarım sorun çözülmedi hâlâ
Hâlâ %54'e çıkıyor.

@17896 @296822 yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
RAM tüketmesi kötü bir şey değil. Aksine performansı arttırıyor. Windows Update'yi açın bu arada, kapatmanızı önermiyorum. Her açıdan riskli. Windows, RAM'i kullanacağınız zaman RAM'i boşaltıyor. Windows 7'den beri boşta duran RAM israftır şeklinde gidiyor.

Düşürmek istiyorsanız Mem Reduct gibi uygulamalara bakabilirsiniz ama önermem. Kullanmaıdğınız servisleri kapatabilirsiniz.

RAM tüketmesi kötü bir şey değil. Aksine performansı arttırıyor.

Hocam Windows 8.1 Pro'da, 10'da böyle değil. Embeed ındustry'de yaşanıyor.

Düşürmek istiyorsanız Mem Reduct gibi uygulamalara bakabilirsiniz ama önermem. Kullanmaıdğınız servisleri kapatabilirsiniz.

Hocam %90'a çıktığında Mem Reduct'dan bellek temizliyorum temizlenmiyor.

Hocam Windows 8.1 Pro'da, 10'da böyle değil. Embeed ındustry'de yaşanıyor.

Hocam %90'a çıktığında Mem Reduct'dan bellek temizliyorum temizlenmiyor.
Gerekli Updateler'i yapıp Update'i kapatın ayrıca Windows defender'ı da kapatın Windows Search ve Sysmain gibi hizmetler de aşırı Ram kullanımına neden olur onlarıda kapatın başlangıç menüsünü ve msconfig'teki Microsoft dışı servisleri de kapat görünüm ayarlarını düşür gereksiz ve ram tüketen uygulamaları sil ve KVRT ve Hitmanpro tarzı virüs tarayıcıları ile tarama yap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…