Windows 8.1 Embedded Industry sürümü Pro lisansıyla aktifleştirilebilir mi?

meolessi

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
500 GB
Ekran kartı
Asus Gt 1030 2 GB OC
İşlemci
İ3 2120
Herkese merhaba. Düşük özellikte bir bilgisayarım var. Sistem böyle. ASUS GT 1030 2 GB ekran kartı, 8 GB RAM, i3-2120 işlemci. Windows 8.1 Embedded Industry Pro sürümünü yükleyip KMS tool ile etkinleştirdim. Fakat KMS güvenilir bir işlem olmadığı için lisans anahtarı satın alıp etkinleştirmeye karar verdim. Windows 8.1 Pro sürümünün lisans anahtarı satılıyor ama Embedded Industry sürümüne ait satılık bir lisans anahtarı bulamadım. Pro'nun lisans anahtarı Embedded versiyona olur mu? Eğer Pro sürümü ile Embedded arasında çok fazla bir performans farkı yoksa Pro olanını da yükleyebilirim. Aralarında performans olarak çok fark var mıdır? Embedded Industry Pro lisans anahtarı satılıyor mu? Sorularım bunlar. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro lisans anahtarı girince sadece Pro sürümüne yükseltmesi lazım, en azından Windows 10/11 için öyle.

Pro lisans anahtarı girince sadece Pro sürümüne yükseltmesi lazım, en azından Windows 10/11 için öyle.
Anladım. Acaba 8.1 Embedded Industry Pro ile Windows 8.1 Pro arasında çok performans farkı var mıdır acaba? Metro uygulamalarından felan bahsediliyor. Performansı etkiliyormuş. Şuan bende yüklü olanda onlar yok. Acaba böyle bir durum var mı? Varsa onları kaldırabiliyor muyuz?

@meolessi Pro iş için olduğu için bazı gereksiz özellikler ile doluyor bilgisayar. Metro uygulamalarını Revo Uninstaller'in Windows uygulamaları kısmından kaldırabilirsin. Sizin şu an olan sürümünüz performans sürümü ama madem Pro lisansı almışsanız, Pro kullanın.

@meolessi Pro iş için olduğu için bazı gereksiz özellikler ile doluyor bilgisayar. Metro uygulamalarını Revo Uninstaller'in Windows uygulamaları kısmından kaldırabilirsin. Sizin şu an olan sürümünüz performans sürümü ama madem Pro lisansı almışsanız, Pro kullanın.
Henüz almış değilim. Embedded sürümünden memnun kaldım. İstediğim gibi. Onun lisansını bulabilsem onu alıırım baktım internette satan yok ama Pro'nun var. Embedded ve 8.1 Pro arasında performans farkı nasıl acaba onu merak ettim sadece.

Henüz almış değilim. Embedded sürümünden memnun kaldım. İstediğim gibi. Onun lisansını bulabilsem onu alıırım baktım internette satan yok ama Pro'nun var. Embedded ve 8.1 Pro arasında performans farkı nasıl acaba onu merak ettim sadece.

Fazla bir performans farkı olmaz.

Hocam eğer öğrenciyseniz Microsoft'un orijinal sitesinden lisans alabilirsiniz. Bende Embedded İndustry kullanıyorum KMS ile etkinleştirdim ama bir problemim yok güvenlikle alakalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00