Windows 8.1 Embedded lisans 2 PC kullanımı

titan80

Megapat
Daha fazla  
İyi günler dreamspark' dan Windows 8.1 aldım. Merak ettiğim şeyse şu bu lisans sadece bir bilgisayar da mı kullanılıyor? Niyetim iki bilgisayarda aynı anda kullanmak değil. Kullandığım bilgisayarı bir kaç ay sonra değiştirmeyi istediğimde bu lisansı eski bilgisayardan kaldırıp yeni bilgisayara taşıyabilir miyim ? Lütfen bilen biri kesin bir şey diyebilir mi? İleride ona göre işletim sistemi olmayan bir dizüstü alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Try Windows 8.1 Enterprise | TechNet Evaluation Center
Bunda sayı sınırı yok ilgili yeri tıklarsan alırsın etkinleştirme ekranında görürsün...
Windows 8 and Windows Server 2012 Privacy Statement - Windows Help
Ekran Alıntısı33.PNG

Kurulurken ve sonrası İngilizce ayrıca Türkçe Dil ekleniyor.

1 ürün anahtarı yalnızca 1 bilgisayar için geçerlidir. Aynı dreamspark hesabından 2. ürün anahtarını alıp başka bir bilgisayara da kurulum yapmanız mümkün, ''get key'' e tıklaman yeterli :)
Diğer sorunuza gelince, eski ürün anahtarınızı eski bilgisayarınızdan devre dışı bırakırsanız, aynı ürün anahtarıyla yeni bilgisayarınıza da kurulum yapmanız mümkün.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı