Windows 8.1 Embeded Industry Pro kurulabilir mi?

8 iğrenç bir işletim sistemi. Sadece başlat menüsü değil, tasarımı da birazcık değişik 8.1'e göre. Başlatı açmak için sürekli klavyeden başlat tuşuna basmak falan gıcık ediyor insanı. Düz 8'de varsa şu yandaki yeri de kullanabiliyorsun alternatif olarak ama düz 8'e sakın bulaşma. 7'den bir farkı yok destek olarak. Hatta daha kötü halde. 8.1 kurun rahatlayın.

8 iğrenç bir işletim sistemi. Sadece başlat menüsü değil, tasarımı da birazcık değişik 8.1'e göre. Başlatı açmak için sürekli klavyeden başlat tuşuna basmak falan gıcık ediyor insanı. Düz 8'de varsa şu yandaki yeri de kullanabiliyorsun alternatif olarak ama düz 8'e sakın bulaşma. 7'den bir farkı yok destek olarak. Hatta daha kötü halde. 8.1 kurun rahatlayın.
Performans ve oyun açısından biraz korkum var. Şimdi kurduktan sonra kasarsa o biraz sıkıntı.

Korsan kullanmıyorsanız kurduktan sonra ilk iş Defender'ın gerçek zamanlı korumasını kapatın. HDD varsa sistemi kullanılmaz hale getiriyor otomatik taramalar vb.

Hayır, korsan derken korsan programlar, oyunlar kullanmıyorsanız Defender'a ihtiyacınız olmayacak. Kapatabilirsiniz kullanmıyorsanız anlamında dedim. Windows'unuz korsan olsa da kapatılabiliyor ama korsan Windows kurmayın. Attığım linkten indirin 8.1'i.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı