Windows 8.1 Embeded Industry Pro Rezerve Süresi

Jrexlul

Megapat
Merhaba, yaklaşık 15 gün önce hâli hazırda kullanmakta olduğum Windows 8.1 Industry Pro sürümünden Windows 10'a geçmek için rezerve işlemini gerçekleştirdim. Bütün güncellemeleri düzenli olarak yapmama rağmen henüz indirme işlemi ile ilgili bir bildirim almadım. Industry Pro kullanıcıları için artık rezerve işlemi çalışmıyor mu?

Windows 8.1 Industry Pro sürümüne rezerve bildirimi gelmiyor. Bir kaç ayar ile rezerve bildirimini çıkartılıyor. Siz de bu yöntemi denediniz galiba. Bu Windows 10'a legal olarak geçiş yapmanızı sağlamaz. O nedenle yükseltme için uyarı çıkmamıştır.

Microsoft'un kendi sitesinde yapılabileceğini belirtmiş Microsoft çalışanı. Benim de aklım burada karışıyor işte.
DreamSpark Windows Embedded 8.1 Industry Pro upgrade to Windows 10

Windows 8.1 Industry Pro için herhangi bir geçiş yolu yok. Öğrenciler için Windows 10 Education sürümü var. Dreamspark premium üyesi olan bir kişi okulunun yazılım kataloğunda var ise bu sürüme sahip olabilir. Bu sürüme sahip olsanız bile Industry Pro'dan Education sürümüne direk olarak geçiş yapamazsınız, temiz kurulum yapmanız gerekiyor.

Windows 10 Specifications - Microsoft

upload_2015-10-1_21-40-29.png

Bir süredir uzağım bu işlerden kusura bakmazsanız sormak istiyorum, temiz kurulum yaptım diyelim 1 sene sonra süresi doldu sonrasında nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Mutlak suretle satın almam mı gerekiyor?

İllegal yoldan da Windows 10'a geçmek mümkün. Microsoft aksi yönde bir adım atmadıkça -ki 1 milyar kullanıcı hedeflerken bunu yapmaz- sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. 1 sene ya da 5 sene sonra fark etmez, süre bitimi diye bir şey yok.

O zaman Recep müdürün başa tutturduğu konudan işe başlamam gerekiyor.

Yanlış bir işlem yaptım sanırım. Windows 10'u indirip 8.1 Industry Pro'nun üzerine kurdum fakat son işlemde forumdaki W10 Pro keyini girdim. Bilgisayar sorunsuz başladı ancak etkinleştirme yapamıyorum. Ne yapmam gerekiyor şimdi?

Google'da 'KMSPico' araması yaparsan gerekli olan her şeye kolaylıkla ulaşabilirsin.
Açıkçası KMSPico gibi korsan yazılımları kullanmak istemiyorum. Şimdi tekrar Windows 8.1 Industry Pro'ya dönüş yapıp, tekrardan Windows 10'u yükleyip karşıma çıkan iki key adımını da atlayıp başlatırsam Windows 10'u aktive edebilir miyim?

Industry Pro'dan yükseltme diye bir şey yok. Ya parasını verip Windows 10 sahibi olursun ya da korsan. Diğer bir seçenek ise hiç geçmemektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı