Windows 8.1 Enterprise Yükseltme

• Konuyu başlatan dieforhsyn07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.562
D

dieforhsyn07

Ziyaretçi
Evet beyler forumda artık beni bilen bilir. Her 2 haftada bir format atarım. Fakat bu sefer kötü bir şey yaptım Windows 8.1 Pro yükleyeceğime Enterprise yükledim. Bunu nasıl yükseltebilirim?

Evet beyler forumda artık beni bilen bilir. Her 2 haftada bir format atarım. Fakat bu sefer kötü bir şey yaptım Windows 8.1 Pro yükleyeceğime Enterprise yükledim. Bunu nasıl yükseltebilirim?

Her 2 haftada bir format atmanın amacı nedir? Windows 8.1 Pro ve Enterprise sürümü arasında çok bir fark yok. Yükseltmene gerek de yok bence. Eğer çok istiyorsan format ekranında yükseltme seçeneğiyle yapabilirsin veya temiz kurulum aracılığıyla da yapılabilir.

Olmuyor işte denedim. Her 2 haftada bir format atmanın amacı sistemi biraz hızlandırmak. Hard diskin rahatlamasını sağlamak vs. O dediğin şeyi denedim olmadı çünkü bende tüm sürümler var bu yüzden Windows açıkken kurulum yapılmıyor format ekranındayken de ona tıklanmıyor tıklanınca medya falan yazıyor.

Olmuyor işte denedim. Her 2 haftada bir format atmanın amacı sistemi biraz hızlandırmak. Hard diskin rahatlamasını sağlamak vs. O dediğin şeyi denedim olmadı çünkü bende tüm sürümler var bu yüzden Windows açıkken kurulum yapılmıyor format ekranındayken de ona tıklanmıyor tıklanınca medya falan yazıyor.

Sistemini hızlandırman için 2 haftada bir formata gerek yok. Hard diskin rahatlamasını istiyorsan gereksiz programları kullanma, çöp dosya temizle ve disk birleştirme işlemi yap. (Bunun için Windows'un bir aracı var fakat ben Auslogics Disk Defrag öneririm. Sürücülerini güncel tut. (BIOS dahil.) Windows güncelleştirmelerini eksik etme. (Bu arada Windows güncellemeleri öncesi Sistem Geri Yüklemeyi kapat. Sistem geri yükleme gerekli ise Acronis kullanabilirsin.) Eğer yinede sistem yavaş ise bize bildir.

- - - Güncellendi - - -

Bir de şimdi aklıma geldi. Başlangıçta açılan gereksiz hizmetler ve programları kapatarak da sistem performansını arttırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı