Windows 8.1 Enterprise kullanıyorum. Windows 10'unun ücretsiz olarak gelemeyeceğini duydum. CMD ile get Windows 10 kodlarını kopyalayıp yapıştırsam güncelleme gelir mi? Veya diğer sürümler için gelen Windows 10 güncellemesini kendi elimle indirip kursam olur mu? Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.
Enterprise sürüme de Windows 10 ücretsiz gelecek. Hatta büyük ihtimalle şu anda dağıtılan 8.1 Embedded Industry Pro sürümü Windows 10 Embedded Industry Pro olarak güncellenecek.
Herkese teşekkür ederim. Ceza aldığımdan dolayı yazamadım. Windows 10 enterprise çıkacakmış, o da paralı olarak gelecek ancak ücretsiz olanının da çıkması bekleniyor.
Ücretsiz olanın özelliği enterprise'a göre biraz daha kısıtlı olacakmış. Kesin bir bilgi değil ama Microsoft yetkilisiyle konuştum bana böyle dedi. Yinede biz Microsoft'un resmi açıklamasını bekleyelim.
Enterprise sürümünün bedavasının çıkacağını sanmıyorum. Adamlar şirketlerden para kazanıyor zaten, ama önceki sürümlerde olduğu gibi öğrencilere ve akademisyenlere Dreamspark desteği olabilir.