Windows 8.1 Enterprise'a Windows 10 Gelecek mi?

gorkem262626

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1 Enterprise kullanıyorum. Windows 10'unun ücretsiz olarak gelemeyeceğini duydum. CMD ile get Windows 10 kodlarını kopyalayıp yapıştırsam güncelleme gelir mi? Veya diğer sürümler için gelen Windows 10 güncellemesini kendi elimle indirip kursam olur mu? Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese teşekkür ederim. Ceza aldığımdan dolayı yazamadım. Windows 10 enterprise çıkacakmış, o da paralı olarak gelecek ancak ücretsiz olanının da çıkması bekleniyor.

Ücretsiz olanın özelliği enterprise'a göre biraz daha kısıtlı olacakmış. Kesin bir bilgi değil ama Microsoft yetkilisiyle konuştum bana böyle dedi. Yinede biz Microsoft'un resmi açıklamasını bekleyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enterprise sürümünün bedavasının çıkacağını sanmıyorum. Adamlar şirketlerden para kazanıyor zaten, ama önceki sürümlerde olduğu gibi öğrencilere ve akademisyenlere Dreamspark desteği olabilir.

Windows 10 enterprise çıkacakmış, o da paralı olarak gelecek ancak ücretsiz olanının da çıkması bekleniyor.
Parasız olanı zaten çıkmadı şuana kadar. Ücretsiz olanı ise her Windowsta mevcut yani değişen birşey yok.
Ücretsiz olanın özelliği enterprise'a göre biraz daha kısıtlı olacakmış.
Enterpise ücretli, ücretsiz'inden bahsediyorsanız öyle bir durum olmayacak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı