Windows 8.1 etkinleştirmiyorum

olgunahmet

Centipat
Merhaba,
Bilgisayarım orijinal Windows 7 ile geldi. Fakat uzun zaman önce Windows 10'a otomatik yükselttim. Fakat ağır geldi ve bilgisayar kaplumbağaya döndü. Performans bilgisayarı değil ama her şey yavaşladı. Forumdan aldığım destekler ve Recep Baltaş'ın yayınladığı 8.1 yüklemesi desteği ile Windows 7'den desteğin kesilmesi dolayısıyla stabil çalıştığı belirtilen 8.1'i temiz kurulum yaptım. Recep Baltaş videoda yükseltme seçeneğini seçmememizi belirtti diğer seçenekle kurdum. Fakat bir yerde yükseltme seçeneği ile yaparsak Windows 7 orijinal olduğu için orijinalliği devam ederek 8.1 versiyonunu kurabileceğimizi belirtmiş. Tekrar bu şekilde yüklememi tavsiye eder misiniz?

Ne gibi eksileri artıları olur? Şu anda 8.1 yüklü ve etkinleştiremiyorum bir türlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir dakıka bende onun cmd si vardı atayım sana bende çok uğraşmıştım oldu ama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ilk önce videoyu izle indirme linki videonun altında aynı şekilde etkinleştir indirdiğin dosyanın sonuna .cmd yaz Yönetici olarak çalıştır az bekle tamamlandıktan sonra masaüstünü yenile etkinleştirmiş olucaksın yazılarda kaybolucak zaten

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı