barankiziler
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Grafik & Web Tasarım
Merhabalar,
Bilgisayarıma sözde çok güzel baktığımı sanıyordum ama yanılmışım.
(Curse, Discord, Skype, Spotify, Steam, ekran kartı programları.)
Ara sıra bilgisayar bu ilk açıldığında kapanıp direk karşıma mavi ekran veriyor.
Şu an resmini çektiğim hata: Kernel_data_ınpage_error (volmgrx.sys) bir de hatırladığım kadarıyla pool header diye bir hata vermişti.
Hata verdikçe konuya eklemeler yapıcam. Çünkü sürekli aynı hataları vermiyor. Farklı isimlerle veriyor.
Bilgisayarcıya şu anlık götürmek istemiyorum. Durumu kendim düzeltebileceğim bir şey ise yapabilirim.
Bu konu hakkında yardımcı olur musun lütfen? Mayıs 2016 da topladım kasayı Eksen bilgisayardan. Windows 8 Pro (64bit) kullanıyorum.
Not: Antivirüs programı kullanmıyorum.
Bilgisayarıma sözde çok güzel baktığımı sanıyordum ama yanılmışım.
- i5-6600
- Asus Strix 970
- MSI h170 Gaming m3
- 2x8 GB hyperx RAM
- 1 TB 7200RPM HDD bulunmakta.
(Curse, Discord, Skype, Spotify, Steam, ekran kartı programları.)
Ara sıra bilgisayar bu ilk açıldığında kapanıp direk karşıma mavi ekran veriyor.
Şu an resmini çektiğim hata: Kernel_data_ınpage_error (volmgrx.sys) bir de hatırladığım kadarıyla pool header diye bir hata vermişti.
Hata verdikçe konuya eklemeler yapıcam. Çünkü sürekli aynı hataları vermiyor. Farklı isimlerle veriyor.
Bilgisayarcıya şu anlık götürmek istemiyorum. Durumu kendim düzeltebileceğim bir şey ise yapabilirim.
Bu konu hakkında yardımcı olur musun lütfen? Mayıs 2016 da topladım kasayı Eksen bilgisayardan. Windows 8 Pro (64bit) kullanıyorum.
Not: Antivirüs programı kullanmıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: