Tamam arkadaşlar. Şuan torrent ile indiriyorum. Peki nasıl yükleyeceğim. Normal setup ile mi ? Yoksa flash belleğe atıp reset mi çekiyoruz. Bana yardımcı olur musunuz ? Daha önce hiç windows güncellemedim.
Ya arkadaşlar, ben bunu indirdim. Ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Şu iso dosyasını flas belleğe mi yazacam ? Yoksa deamon tools ile bir setup kurar gibi mi yükleyeceğim ?
Hayır öyle değil. Ben bugün yükledim ve pc internete bağlı. Ama nedense .NET Framework 3.5 yüklenmiyor. Yandexi açamadım bu yüzden hiç bi çözümü yok mu ?
Edit: Çözümü buldum. Bu adresten http://www.softpedia.com/get/System...crosoft-NET-Framework-Offline-Installer.shtml offline installer'ı indiriyoruz. Ardından windows 8.1 .iso dosyamızı çalıştırıyoruz. Sonra indirdiğimiz programı açıp "Select Windows 8 Installation Media (Virtual) Drive" kısmında windows 8.1 cdmiz hangi sürücüdeyse onu seçip "Install" diyoruz. Biraz bekliyoruz ve işlem tamam.
- - - Güncellendi - - -
Şu an tek sıkıntı key gibi gözüküyor. Çalışan key bulabilen var mı ?
Sanırım yanlış bir zamanda yükledik. CSS oyununda mouse lag problemi yaşıyorum. İnternetteki tüm çözümleri denedim çözülmedi. Bu sorunu bilen var mı ?
Edit: Windows 8.1 ile gelen key sorunu ve uyumluluk sorunu beni soğuttu ve Windows 7'ye geri döndüm. Anladım ki ben Windows 7'den başka işletim sistemi kullanamayacağım