Windows 8.1 format sonrası siyah ekran

neonoxxs

Hectopat
Merhabalar. Bilgisayarıma dün gece format attım ve sürücüleri indirdim, her şeye hazırdı bilgisayar. Daha sonra sabah Valorant yükledim. Ama mavi ekran hatası verdi. ( bu hata daha önce de vardı, ben Windows 7'den bu yüzden Windows 8'e geçtim, belki düzelir diye) ama yine verdi. Sorun yok dedim ve bilgisayarı kapattım, 1.30 da dışarı çıktım, 6.30 gibi geldim, bilgisayarı açayım dedim ama ekran gelmiyor. Mouse bile yok sadece siyah ekran. Bu arada TV monitörü kullanıyorum.

Vallahi hiç hatırlamıyorum ya.

Sistemi güvenli modda çalıştırmayı deneyerek ekran kartı sürücülerini ve monitörü kontrol edin.

Reis bilgisayarı açıyorum, güvenli modda çalıştırma seçeneği gelsin diye arkadan kapatıyorum hatta ama gelmiyor. Açıldığı gibi siyah ekran.
Vallahi hiç hatırlamıyorum ya.

Reis bilgisayarı açıyorum, güvenli modda çalıştırma seçeneği gelsin diye arkadan kapatıyorum hatta ama gelmiyor. Açıldığı gibi siyah ekran.
Forumdaki benzer konulara baktığımda oradakiler de TV monitörü bağladım sonra böyle oldu , diyor acaba sorun gerçekten monitör demi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı