Windows 8.1 Format

sertac332

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar Windows 8.1 formatı attım fakat yüklemeden sonra Kişiselleştir ekranı gelmedi ve bilgisayarıma isim felan veremedim. Bu yüzden Kişiselleştir ekranını geçip direk giriş ekranına geldiği için bana Başka Kullanıcı diyerek şifre felan girmemi istiyor ve giremiyorum yardım edicek varsa lütfen cevap yazsın.

image014.jpg

İşte bu ekran gelmeden direkt bu ekran geliyor

022413_1054_Windows8deA5.jpg

(resimler internetden alınmadır)

Denedim fakat yine aynı sonuç. Windows 7'yi yükselterek yüklemeyi denedim önceki Kullanıcıyı kullandığı için oldu fakat hep hata verdi temiz kurulum yapın denildi yapdım fakat işte bu sonuç. (İso dosyası olarak usb'ye yazıp format atıyorum 3 adet iso dosyası denedim sonuç aynı)

Bir siteden indirmiştim tam hatırlamıyorum Orjinal Windows 8 alayım dedim pahalı olduğunu görünce ilk önce deniyim bilgisayarım kaldırıyormu bir bakayım sonra alırım dedim açıkcası olmazsa boşu boşuna almış olmak istemem.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı