Windows 8.1 Ghost Spectre'de nasıl performans arttırılır?

Sorun bence donanım kaynaklı, çünkü Windows 8.1 zaten orijinal haliyle dahi çok hafif bir işletim sistemi, konudaki sistem de gayet yeterli 8.1 için. Sorunu işletim sisteminden önce donanım tarafında arasanız daha sağlıklı sonuca ulaşabilmeniz mümkün.
Yani önceden oyunlar bu kadar kasmıyordu. (Sistem baya baya yavaştı sadece.)
Ama arkadaşım Ghost Spectre kurmamı önerdi onun yardımıyla sürücüleri vs. hallettim.
Sonra işte bahsettiğim durum ortaya çıktı ve bu sefer de sistem değil de oyunlar sıkıntılı

@Acerdll sabahtan beri makale okuma sonucu yanlış okumaya başladığımı fark ettim.
( Açık kaynak kodlu diye okuma hatası :D )

Ha tamam problem yok bu arada sizde kendi ellerinizle öyle hafif bir ISO yapmak ister iseniz NTLite kullanabilirsiniz.
Yani önceden oyunlar bu kadar kasmıyordu. (sistem bayağı bayağı yavaştı sadece.)
Ama arkadaşım ghost spectre kurmamı önerdi onun yardımıyla sürücüleri vs. hallettim.
Sonra işte bahsettiğim durum ortaya çıktı ve bu sefer de sistem değil de oyunlar sıkıntılı.

Oyunlar sıkıntılı olsaydı herkes şikayet ederdi size tavsiyem Windows 10 21H1 ghost spectre Defender'sız halini kurmanız.

Ha tamam problem yok bu arada sizde kendi ellerinizle öyle hafif bir ISO yapmak ister iseniz NTLite kullanabilirsiniz.

Oyunlar sıkıntılı olsaydı herkes şikayet ederdi size tavsiyem Windows 10 21H1 ghost spectre Defender'sız halini kurmanız.
Hayır hayır yani fps drop, kasma gibi şeyleri kastettim sıkıntı diyerek. Ona da bakayım tamamdır.

Hayır hayır yani FPS düşmesi, kasma gibi şeyleri kastettim sıkıntı diyerek. Ona da bakayım tamamdır.

Genellikle ben eski laptopumda Defender performansımı etkiliyordu RAM tüketme vs sonrasında her formatımda Defender'sız halini kurdum gözle görülür bir hız geliyor ;).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı