Windows 8.1 GTX 1650 sisteme kurulur mu?

Windows 7 kurdum bana 10 yüklü geldi sonra 11'e yükseltim sonra 7 kurdum.

Hocam SSD varsa ve sistemin iyi ise Windows 10 iyidir diye düşünüyorum ancak ben yakın zaman da SSD ve RAM yükseltmesi yaptım. Windows 10 geçtim ancak şöyle bir fark da var tamam SSD ile Windows 10 hızlı açılır programlar hızlı açılır ama hiçbir zaman performansa pek etki etmez bak bir örnek vereyim bunu ben yaşadım yani Windows 8 kullanırken hatta HDD diskim varken PES 2014-2015-2016 oyunlarını tıkır tıkır kasmadan oynardım, fakat HDD'den SSD'ye yükselttim, RAM 8 GB yaptım ancak NVIDIA ekran kartım GT Force 630M eski olduğu ve değiştiremediğim için SSD de olsa CPU yüklenmesi illaki W8'e göre fazla olacak yani eskiden kasmadan oynadığın oyunları artık kasarak oynacaksın sonra NVIDIA GT Force 630M güncellemesi için normalde bende W8 için stabil kurulur Windows 10 geçince bazı uygulamalar da sorun yaşayabilirim yani herkes şu hataya düşüyor SSD alınca Windows 10 eski sistemler de tam performanslı olur diyor hiç de öyle değil.
 
Ben Pro kullanıyorum. Ama iyi diye de Pro'ya geçin demem çünkü artık yüklemişsiniz. Herksin farklı düşünceleri vardır değil mi?

Ultimate sürümü daha iyi hocam. Bütün Windows'ların Pro sürümlerinde gereksiz hizmetler dolu gereksiz yere bilgisayarı sömürüyor nesi iyi hocam Pro sürümünün?

@462229

Hocam sitelerde sertifika hataları alıyor musun?
 
En güzeli sade olanı diyorsun bende Pro kullandım zamanında :)

Hocam ben de zamanında Windows 10 Pro kullanıyordum ama RAM kullanımı boşta bir de sürekli 4 GB'lerde geziyordu şu anda Home sürümündeyim. 2,5 GB boştaki kullanım. Bilgisayarımı sömürtürüyordum durduk yere Home sürümüne geçince bir rahatladı bilgisayar. :D
 

Geri
Yukarı