Çözüldü Windows 8.1 güncelleme sonrası yavaşlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arslan Bek

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8 laptopum var. Durduk yere 8.1 e otomatik güncellemiş. Güncelledikten sonra öyle bir ağırlaştı ki!
15 sn de açılan laptop güncelleme sonrası 30-40 sn arası açılmaya başladı. Catalsty control center çalışmayı durdurdu diye hatalar geliyor. Yani kısacası canavar gibi bilgisayar kaplumbağa gibi oldu. Ne yapmam lazım acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 8.1 geçtin diye olmadı. Yoksa normalde bende 8.1 geçtim fakat bende böyle bir sorun olmadı. Şu yöntemleri uygulayın.

1) Ekran kartı üretinizin sitesinden sadece driver i indirin. (Sapphire,gigabyte... hangisi ise artık.)
2) PC'nizdeki ati yazılımlarını kaldırın pc nizi yeniden başlatın.
3) İndirdiğiniz sürücüyü yükleyin.

Ozaman driverlar 8.1 le uyumla değil. Yani bunu otomatik olarak windos update ten yapablrmiyim yoksa tektek siteden 8.1 uyumlusunumu indireyim.

Siteden tek tek indirmen lazım sonra laptopuna yükle. Yalnız indirdikten sonra ati yazılımlarını kaldır ondan sonra yükle yoksa yine aynı hatayı verir.

Dell in sitesinde buldum 8.1 uyumlu driverları onları dediğiniz gibi deneyeceğim.

Cevaplarınız için sağ olun sorun çözüldü. Driverları güncelledim oldu :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı