Windows 8.1 Güncelleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yakari

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Mezun ama işsiz güçsüz.
Arkadaşlar şuan malesef Windows 8'i orjinal kullanamıyorum. En kısa zamanda orjinal programa geçeceğim. Ama şuan 8.1 güncellemesini yapmak istiyorum. Galiba siteden indirip yapabilirim. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu birincisi. Ayrıca şu an bilgisayarımda yüklü oyunlar var. Silinmelerini istemiyorum. Güncellemeyi yaparken bu oyunlar veya dosyalarım silinecek mi? Silmeden yapmanın bir yolu yok mu? Ben Windows 7 den Windows 8'e geçtiğimde müthiş bir fark gördüm. Şimdi 8.1 güncellemesiyle fark görecek miyim. Kesinlikle geçmeli miyim? Herkese şimdiden teşekkürler. :)

En sağlıklısı temiz kurulumdur. Fakat bahsettiğim şekilde yükseltme yaparak 8.1 e geçmiş olursun. Sorun olmaz.

Peki son bir şey daha. Şuan bilgisayarımda kurulu olan Windows 8 orjinal yani çakma orjinal. :) Windows 8.1'e geçtiğim zaman key isteyecek yeniden. İnternette sağlam çalışan bir key var mı? Yani burada yasak olduğunu bildiğim için soruyorum. Güncellemenin de keyini bulabilir miyim? Birde bu keyi benden ne zaman isteyecek? Kurulum esnasında mı yoksa kurulumdan sonra mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı