Windows 8.1 Güncellemeler Neden Uzun Sürüyor?

CengizBal

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. @Recep Baltaş 'ın önceden vermiş olduğu Windows 8.1 Update 1 linkini indirip usb'ye çektim ve formatımı attım sorun yok buraya kadar. Ama formattan sonra güncelleştirmeleri denetle deyince önüme tonlarca güncelleştirme geliyor ve en değerlimiz olan zamanımı çok yiyor. Nerden baksanız 2-3 saat sürüyor tüm güncelleştirmeleri yüklemek. Bu sizce neden olabiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 Update 1 sürümünden sonra 2 ve 3 sürümleri çıktı. 1. sürümden 3. sürüme kadar birçok güncelleme var. Güncellemelerin internet hızınıza bağlı olarak yavaş inmesi normal. Uygulanırken de uzun sürebilir. Bunun sebebi çok fazla güncelleme yükleniyor olmasıdır.

Windows 8.1 Industry Pro sahibiyim fakat güncellemeleri yapmadan önce işletim sistemine sövesim geldi, o derece iğrenç bir kasma ve sistemi yoracak arka plan uygulamaları çalışıyorken bugün yaklaşık 2-3 saat güncelleme için bıraktığımda tertemiz, tüm güncelleştirmeleri ve sürücüleri güncel bir bilgisayar kullanmanın huzuruna eriştim. Her ne olursa olsun güncelleştirmelere laf atmayalım, ciddi ciddi stabilite konusunda böyle performans artışı beklemiyordum ben.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı