Windows 8.1 Güncellemesi Gelmedi

Melisa Atasay

Kilopat
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Aydın üniversitesi Bilgisiyar Mühendisliği
Öncelikle şuan Windows 8 Pro kullanıyorum fakat güncelleme yoluyla bana 8.1 Sürümü ulaşmadı . Sanırım küçük kardeşim Windows 8'i keysiz etkinleştirmiş.:)
Şimdi benim Windows 8.1'e geçmek için ne yapmak lazım yardımcı olur musunuz ? :confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Microsoft Toolkit ile etkinleştirdim ama güncelleme gelmedi. :(
Microsoft Toolkit bilgisayarınızı Mini KMS ile yani kendi içinde bir sanal KMS server kurarak etkinleştiriyor.

Yeterince araştırınca bulacağınız bir şey de şudur ki:
Bazı Windows 8 sürümleri ücretsiz Windows 8.1 güncelleştirmesini desteklemez. Bunlar:

• Windows 8 Enterprise
  • KMS etkinleştirmesi kullanılarak kuruluşlar tarafından yüklenen Windows 8 Pro sürümleri
  • MSDN ISO kullanarak yüklenen ve birden fazla etkinleştirme anahtarı kullanılarak etkinleştirilen Windows 8 sürümleri

Kısacası: Hayır, Microsoft Toolkit ile aktifleştirilen Windows 8 kurulumları 8.1 güncellemesini alamaz.

Microsoft Toolkit bilgisayarınızı Mini KMS ile yani kendi içinde bir sanal KMS server kurarak etkinleştiriyor.

Yeterince araştırınca bulacağınız bir şey de şudur ki:
Bazı Windows 8 sürümleri ücretsiz Windows 8.1 güncelleştirmesini desteklemez. Bunlar:

• Windows 8 Enterprise
  • KMS etkinleştirmesi kullanılarak kuruluşlar tarafından yüklenen Windows 8 Pro sürümleri
  • MSDN ISO kullanarak yüklenen ve birden fazla etkinleştirme anahtarı kullanılarak etkinleştirilen Windows 8 sürümleri

Kısacası: Hayır, Microsoft Toolkit ile aktifleştirilen Windows 8 kurulumları 8.1 güncellemesini alamaz.

Ben sanırım Microsoft Toolkit ile etkinleştirmişim peki şuanda Windows 8 Pro da kalmam doğrumudur.
Bir şekilde Windows 8.1 yüklemek için uğraşmam gereklimidir ? :confused:

RTM yani final sürümüdür. Yükseltme ile de kurabilirsiniz, yeni temiz bir kurulum yaparak da. Sonuçta mağazadaki gibi 8.1 olacak hiç bir farkı yok.

MS Toolkit ile şuan yapamazsınız. Etkinleştirme için birkaç yöntem mevcut fakat "Legal" bir platformuz, hiç bir zaman bu tür korsan yolları desteklemeyiz, önermeyiz. Tavsiyem satın almanızdan yanadır.

RTM yani final sürümüdür. Yükseltme ile de kurabilirsiniz, yeni temiz bir kurulum yaparak da. Sonuçta mağazadaki gibi 8.1 olacak hiç bir farkı yok.

MS Toolkit ile şuan yapamazsınız. Etkinleştirme için birkaç yöntem mevcut fakat "Legal" bir platformuz, hiç bir zaman bu tür korsan yolları desteklemeyiz , önermeyiz. Tavsiyem satın almanızdan yanadır.

Haklısınız en kısa zamanda satın almayı düşünüyorum.

RTM sürümünü normal USB ile kurucam fakat yükseltmi demem gerekiyor yoksa baştan format atar gibi mi olacak hangi aşamaları yapmam gerekiyor ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı