Bu olayı bir kaç kez gördüm hocam, konularda açıldı hatta. Çok önemli update olmuyor bunlar genelde, bilgi toplamak için yapılan güncellemeler bunlar. Özellik güncelleştirmeleri 2016 yılında bitti, kurmanız pek bir şey değiştirmeyecektir.
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Ekran kartı ve ssd almayı düşünüyorum ancak psu yeterli olacak mı bilmiyorum. Çok fazla masraf yapmak da istemiyorum ama bir yandan da bu işlerden anlamıyorum
Dalga mı geçiyorsunuz? Çok istiyorsanız 8 GB RAM i5 8250U işlemci ve HDD ile aldığım Windows 10 performansını ve aynı sistemle aldığım Linux Mint performansını atayım. Arada 3 kat hız farkı var.
Dalga mı geçiyorsunuz? Çok istiyorsanız 8 GB RAM i5 8250U işlemci ve HDD ile aldığım Windows 10 performansını ve aynı sistemle aldığım Linux Mint performansını atayım. Arada 3 kat hız farkı var.
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Ekran kartı ve SSD almayı düşünüyorum ancak PSU yeterli olacak mı bilmiyorum. Çok fazla masraf yapmak da istemiyorum ama bir yandan da bu işlerden anlamıyorum
Zorlamadım zaten, sadece kendi yaşadığıma göre öneride bulundum.
Ayrıca konu Linux değil Windows 10'un HDD üzerinde rezalet çalışması. Windows 8.1'de de aynı şekilde Linux gibi hızlı çalışıyor
PCl -e yuvasından kasıt ne gerçekten anlamıyorum bu işlerden. gt 1030 ve rx 550 bakıyorum şuan alternatif olarak gt 730 da bakıyorum bi tık ucuz diye.
Arkadaşlar linux kullanmayı düşünmüyorum. 8.1 den memnunum ancak herkes win 10 tavsiye ediyor. Görülen o ki ssd olmadan win 10 kurmam yanlış olcak.