Windows 8.1 güncelleştirmeleri tamamlayamadık hatası

Lanchan

Hectopat
Dün akşam bilgisayarda hiçbir sorun yoktu oyun oynuyordum. Sonra bilgisayar donunca bende kapattım sabah açtım bu halde ne yapmam lazım? Güvenli moda da girilmiyor?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 38
Format atmak gibi bir düşünceniz var mı yani içinde önemli fotoğraf film dosya gibi bence format atın derim. (ben bu tür güncelleme sıkıntısı olduğunda direkt format atıyorum o yüzden dedim)

Araştırmalarım sonucunda Windows 8.1 de böyle bir sorun yaşayanın birden fazla olduğunu öğrendim. Bir arkadaşımız 2 saat sonra 3 restart atarak çözmüş. Benim önerim çok önemli verileriniz yoksa ve BIOS'a giriyorsa Windows 10a geçmeniz.
Format sırasında verilerinin silinmemesini seçebiliyordun sanırım windows.old olarak gözüküyor sisteminde. Bende hep öyle oluyor.

Araştırmalarım sonucunda Windows 8.1 de böyle bir sorun yaşayanın birden fazla olduğunu öğrendim. Bir arkadaşımız 2 saat sonra 3 restart atarak çözmüş. Benim önerim çok önemli verileriniz yoksa ve BIOS'a giriyorsa Windows 10a geçmeniz.
Format sırasında verilerinin silinmemesini seçebiliyordun sanırım windows.old olarak gözüküyor sisteminde. Bende hep öyle oluyor.
Windows 10’u pek sevmyiorum geçince oyunlarda performans düşüşü yaşıyorum ve bilgisayar yavaşlamaya başlıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı