Windows 8.1 HD 8570M Sürücü Sorunu

Xathrid

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bugün sabah windows 8 olan işletim sistemimi windows 8.1'e güncelledim. Fakat bazı değişikliklerle karşılaşınca baya zorlandım örneğin e-mail ile giriş bölümü sürekli şifre istemesi olayı canımı baya sıkmıştı. Ama ekran kartını görünce morelim daha da bozuldu. Laptopumun markası Lenovo G510. Ekran Kartım AMD 8570m. Fakat bağdaştırıcılarda 8600/8700 olarak gözüküyor ve sağ tık menüsünde ekran kartı grafik ayarları vs. yok. Bunun bi çözümü var mıdır? Yoksa en iyisi format ile windows 8'e dönmek midir? Şu ev grubu nedir hazır konuyu açmışken onuda sorayım onu da yeni fark ettim. :/
2.png
Adsız.png
Adsız5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Abicim ekran kartini kaldir, driveri kur dedin. Kurdum su an laptop calisiyor. Fakat siyah ekran geliyor. Bir fare imleci var, ne guvenli kipe giriliyor ne recoverye. Telefondan yaziyorum ne olacak simdi?

Aynı modelden nişanlıma almıştım freedos olarak ve 8.1 sürücüleri yanında bir dvd olarak gelmişti. İnternete giren bir bilgisayar başına geçip, telefonla lenovo servisini ara . Bunu yaparken notebook kutusuda yanında olsun, üzerindeki stickerlerdeki kodlarla modelini bulup doğru driveri lenovo sitesinden indirebilirsin.

Diğer yöntem;

Ekran kartın 64 bit o yüzden 128bitlik ler ile karışıyor. Ekran kartına, aygıt yöneticisinde sağ tıklayıp donanım kimliğini internette arattırarak driveri bulabilirsin

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı