Çözüldü Windows 8.1 her yeniden başlatmada güncelleme yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

exec0

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1'e geçtim bütün sürücüleri kurdum. Güncelleştirmeleri yaptım ama her bilgisayarı yeniden başlatmak istediğimde güncelleştir ve yeniden başlat yazıyor ve güncelleyerek yeniden başlatıyorum.

Çözüm

Hocam normal. Windows 8.1 ilk geçtiğinizde yaklaşık 120 tane falan güncelleme yolluyor. Hepsini beklemeniz ve yüklemeniz gerek.

Hocam normal. Windows 8.1 ilk geçtiğinizde yaklaşık 120 tane falan güncelleme yolluyor. Hepsini beklemeniz ve yüklemeniz gerek.

Çözüm
Denetim masasından kapatabilirsin.

Başlat-Çalıştır-services.msc-Windows Update-sağ tıkla-durdur-tekrar sağ tıkla-özellikler-devre dışı - tamam eğer güncelleme yapmak istiyorsanız Başlat-Çalıştır-services.msc-Windows Update-sağ tıkla-özellikler -otomatik-sağ tıkla- başlat.

Bir güncelleme gelmiş onu da yapıp bakacağım eğer hala aynı oluyorsa bu yöntemi deneyeceğim.

Güncelleme yapması normal. Yeni yüklemişsin, daha çok yeniden başlatacaksın. Böyle olması en iyisi. Ama rahatsız isen:
Windows Update'den soldan "Ayarları değiştir"den "Güncelleştirmeleri denetle ama yükleme ve kurma konusundaki kararı bana bırak"ı seç. Sen kendin Update'den girip yüklersin.

Şimdi yeniden başlattım daha demin yaptığım güncelleştirme işe yaradı şimdi güncelleştir ve yeniden başlat yazmıyor, hepinize yardımlarınız için teşekkürler.

Şimdi yeniden başlattım daha demin yaptığım güncelleştirme işe yaradı şimdi güncelleştir ve yeniden başlat yazmıyor, hepinize yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam sorununuzu çözen kişinin altından rapor-çözüm deyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…