Windows 8.1'e geçtim bütün sürücüleri kurdum. Güncelleştirmeleri yaptım ama her bilgisayarı yeniden başlatmak istediğimde güncelleştir ve yeniden başlat yazıyor ve güncelleyerek yeniden başlatıyorum.
Windows 8.1'e geçtim bütün sürücüleri kurdum. Güncelleştirmeleri yaptım ama her bilgisayarı yeniden başlatmak istediğimde güncelleştir ve yeniden başlat yazıyor ve güncelleyerek yeniden başlatıyorum.
Denetim masasından kapatabilirsin.Windows 8.1'e geçtim bütün sürücüleri kurdum. Güncelleştirmeleri yaptım ama her bilgisayarı yeniden başlatmak istediğimde güncelleştir ve yeniden başlat yazıyor ve güncelleyerek yeniden başlatıyorum.
Başlat-Çalıştır-services.msc-Windows Update-sağ tıkla-durdur-tekrar sağ tıkla-özellikler-devre dışı - tamam eğer güncelleme yapmak istiyorsanız Başlat-Çalıştır-services.msc-Windows Update-sağ tıkla-özellikler -otomatik-sağ tıkla- başlat.
Bir güncelleme gelmiş onu da yapıp bakacağım eğer hala aynı oluyorsa bu yöntemi deneyeceğim.
Şimdi yeniden başlattım daha demin yaptığım güncelleştirme işe yaradı şimdi güncelleştir ve yeniden başlat yazmıyor, hepinize yardımlarınız için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.