Windows 8.1 hız sorunu

• Konuyu başlatan Oğulcan Erişti
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.162
O

Oğulcan Erişti

Ziyaretçi
Merhaba, yaklasik 1 hafta once windows embedded 8.1 industry pro'ya orijinal keyiyle sahip oldum. Fakat win7 ultimateden daha agir calisiyor. Oyunlarda performans dustu denebilir. Bunu nasil cozecegiz? Sistem imzada mevcut. Kac defa denedim, ultimate'de daha hizli is yapabiliyorum, anlamadim gitti. Driverler de guncel. Update de yapildi

Evet en son sürüm, 2201.
Temiz bir kurulum yaptım, ama neden böyle oldu, hala düşünüyorum. Yaklaşık uzun zamandır w7 ultimate kullanıyordum, geçen hafta yaptım win 8.1 yüklemesini. Metro uygulamaları bile olmadığı halde..

Tabletten bağlandığım halde, bu kadar uğraşarak türkçe karakter kullanarak yazmaya uğraşıyorum, nedeni ise forumun dengesini bozmadan devam etmek için. Fakat bazen gözümden kaçıyor, türkçe karakter yazmayı unutuyorum. Bir açtığım konuda veya yazdığım mesajda @son_goku sağolsun 1 gün uzaklaştırma vermiş türkçe kurallarına uymadığımızdan dolayı. Çift hesaptan dolayı sınırsız ban yiyebilirim, bunu da yapabilir artık bilmiyorum. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Bu sorunu çözmek için uğraşacağım. Yarın cezam kaldırıldığında görüşmek üzere, önerilerinizi bekliyorum, veya uzun bir süre sonra. :)

@Silinen üye

Tabletten bağlandığım halde, bu kadar uğraşarak türkçe karakter kullanarak yazmaya uğraşıyorum, nedeni ise forumun dengesini bozmadan devam etmek için. Fakat bazen gözümden kaçıyor, Türkçe karakter yazmayı unutuyorum. Bir açtığım konuda veya yazdığım mesajda @son_goku sağolsun 1 gün uzaklaştırma vermiş türkçe kurallarına uymadığımızdan dolayı. Çift hesaptan dolayı sınırsız ban yiyebilirim, bunu da yapabilir artık bilmiyorum. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Bu sorunu çözmek için uğraşacağım. Yarın cezam kaldırıldığında görüşmek üzere, önerilerinizi bekliyorum, veya uzun bir süre sonra. :)

@Silinen üye

Siyasi içerikli konu yanıtı ve Türkçe kurallarına uymamaktan ceza aldınız. Şimdi de çift hesaptan ceza alacaksınız. Hesaplarınız birleştirildi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı