Windows 8.1 için hangi antivirüs programını yüklemeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ElGaucho

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar
Arkadaşlar bugün bilgisayara format atıp windows 8.1.1 e geçtim. Performansı gerçekten muhteşemmiş. Yalnız bazı sorularım olacak. Hangi antivirüs programını kullanmalıyım ve advanced systame care kurmak istemiyorum, o programın alternatifi olabilecek programlar önerirseniz minnettar kalırım herkese iyi forumlar. :)

Windows Defender size gayet yeterli olur. Antivirüs yazılımına gerek yok. Malwarebytes'da kullanırsanız, gayet rahatlarsınız :)

Norton 360 düşünüyorum ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla 8.1.1 de sorun çıkartıyormuş, onu yükleme dediler. Bende sizlere sorayım dedim. :)

Norton sorun çıkarmıyor. Akrabam Norton'u lisanlı bir şekilde Windows 8.1.1'de kullanıyor.

ASC çok güvendiğim bir programdı. Ne olduysa 7 versiyonuna geçtikten sonra oldu zaten.

Egemen kardeş iyi ki varsın valla :). CCleaner yeterli olur inşallah. Norton 360 kuruyorum o zaman teşekkürler.

Fazlasına gerek yok. Sıkıntı çıkarıyor o tarz yazılımlar hep. Sistemi hızlandırayım derken yavaşlatırsınız. CCleaner ile temizliğinizi yaparsınız düzenli olarak. Disk birleştirirsiniz. Windows 8.1.1 için yeter, daha fazlasına gerek yok. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı