Çözüldü Windows 8.1 için internetten anahtar girilirse yasal olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

polezhione

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Windows 8.1 ile format atmak istiyorum. Başka bir bilgisayardan ISO dosyasını DVD'ye yazıp kendi bilgisayarıma kurulumunu yapacağım. Ürün anahtarı kısmına internetten bulduğum bir anahtarı yazarsam bu yasal olur mu? Herhangi bir cezası var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cezası yok. Zaten o kurulum için sadece. Windows geldiğinde o etkinleştirilmemiş oluyor.
Yapabilirsiniz.
Arkadaşlar, ben Windows 8.1 ile format atmak istiyorum. Başka bir bilgisayardan ISO dosyasını DVD'ye yazıp kendi bilgisayarıma kurulumunu yapacağım. Ürün anahtarı kısmına internetten bulduğum bir anahtarı yazarsam bu yasal olur mu? Herhangi bir cezası var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Google'dan aldığın ürün anahtarı sadece kurulumda çalışacak. Kurulum sonrası etkinleşmez. Suç da değil sanırsam.

Tam olarak olmaz hocam. Ceza yiyene rastladım. Sonuçta KMSPico ile aynı şey diyebiliriz.

@382019 hocam, kurulum ve etkinleştirme farklı bir durum. Kurulum zaten ücretsiz.

Hocam kesinlikle guvenlı ınternette 30 tl civarı bişey gumruk vergisi vb. şeylerden geçmediği için ucuz alırsanız gmail üzerinden size şifrenizi veriyorlar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı