Windows 8.1 için USB bellek zorunlu mu?

Aynı adımları yaparak fakat yalnızca Windows 10 yerine Windows 8.1 ISO'sunu indirerek yapılmaz mı?
Hocam kurulu sistem en güncel sürüm. Bir önceki sürüme düşürmeye çalıştığında kabul etmeyecek. Zamanında annemin okul laptopuna Windows 10 kumuştum. Formatsız düşüreyim dedim ama kabul etmiyordu. Temiz kurulum mecburiyetinde kalmıştım.

Microsoft da aslında seni uğraştıracağım diyor bu konuda. Maalesef sıkıntısız şekilde düşürmesinin yek yolu temiz kurulum.

Ama rehbere dönecek olursak on numara, tertemiz hazırlanmış.

Hocam kurulu sistem en güncel sürüm. Bir önceki sürüme düşürmeye çalıştığında kabul etmeyecek. Zamanında annemin okul laptopuna Windows 10 kumuştum. Formatsız düşüreyim dedim ama kabul etmiyordu. Temiz kurulum mecburiyetinde kalmıştım.

Microsoft da aslında seni uğraştıracağım diyor bu konuda. Maalesef sıkıntısız şekilde düşürmesinin yek yolu temiz kurulum.

Ama rehbere dönecek olursak on numara, tertemiz hazırlanmış.
Rehberi uygulamada sıkıntılar çıkabiliyor. Başka bir bilgisayara aynı yöntemi denedim ama olmadı. Yapılırsa hatalar çıkabilir. En iyisi dediğiniz gibi temiz kurulum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı