Windows 8.1 için virüs programı önerisi

360 Total Security.

Ben kullanıyorum hiç iyi değil RAM'in boşta %15'ini kullanıyor tek başına ve hiç doğru yanıt vermiyor bilgisayarıma bir ara virüs bulaştırmıştım tarama yapınca hiçbir şey bulmadı virüsle alakalı kendim bilgisayarın antivirüslüğünü yapmak zorunda kaldım virüsü kendim bulup kaldırdım ama başka ücretsiz antivirüs bulamadığım için mecburen kullanıyorum. Kaspersky, AVG, McAfee'e vb. kullanılabilir.

Avast'da iyi bir antivirüstür.

Ben kullanıyorum hiç iyi değil RAM'in boşta %15'ini kullanıyor tek başına ve hiç doğru yanıt vermiyor bilgisayarıma bir ara virüs bulaştırmıştım tarama yapınca hiçbir şey bulmadı virüsle alakalı kendim bilgisayarın antivirüslüğünü yapmak zorunda kaldım virüsü kendim bulup kaldırdım ama başka ücretsiz antivirüs bulamadığım için mecburen kullanıyorum. Kaspersky, AVG, McAfee'e vb. kullanılabilir.
Aynen 360 total security'i bende kullanıyorum ve virüs bulup kaldırma konusunda pek iyi olmasada koruması çok iyi; en ufak bir değişikte uyarıyor. (hatta bazen bıktırıyor. Adamlar bir daha sorma tuşu koymuş :)) Ama 360 virüs konusunda iyi olmadığı için Malwarebytes bulunduruyorum. Koruma için 360, virüsler içinde Malwarebytes.

Son düzenleme:
Kaspersky kullanıyorum. MalwareBytes de anti-malware olarak iyi. ESET ve ya Kaspersky indirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı