Windows 8.1 ile 10'u aynı PC'ye kursak hata olur mu?

Emircaan

Hectopat
Merhaba benim 600GB'lık bir HDD var.
Ben bu HDD'yi 2'ye böldüm birini D diski olarak diğerini de.
Haliyle Windows 8.1 kurdum ben şimdi Windows 8.1 kurulu olan diski ayıracağım.
Yani oradan yeni bir disk oluşturacağım ve Windows 8.1'in yanına Windows 10'u kullanmak istiyorum.
Böyle bir şey yaparsam hata alır mıyım? Yani böyle bir şey yaparsam hangi işletim sisitemi açılır?
Ve açılacak olan işletim sisitemini ben seçebilir miyim " örnek PC açıldı Win 8.1'e ya da Windows 10'a geçeceğimi ben karar verebilecek miyim? "
Ya da herhangi bir hata oluşur mu?

Yani oradan yeni bir disk oluşturacağım ve Windows 8.1'in yanına Windows 10'u kullanmak istiyorum.
Böyle bir şey yaparsam hata alır mıyım? Yani böyle bir şey yaparsam hangi işletim sisitemi açılır?
Ve açılacak olan işletim sisitemini ben seçebilir miyim " örnek PC açıldı Win 8.1'e ya da Windows 10'a geçeceğimi ben karar verebilecek miyim? "
Yan yana kurulur da niye? Mac OS'un yanına Windows, Linux'un yanına Windows duydum ama Windows yanına Windows ilk defa duyuyorum. Soruna gelirsek evet çalışacak işletim sistemini bilgisayar açılırken seçebilirsin.

Yan yana kurulur da niye? MacOS'un yanına Windows, Linux'un yanına Windows duydum ama Windows yanına Windows ilk defa duyuyorum. Soruna gelirsek evet çalışacak işletim sistemini bilgisayar açılırken seçebilirsin.

Ben Windows 8.1'in yanına Kali Linux kurmuştum.
Daha sonrasında hata vermişti PC açılıyordu ekranda siyah bir yazı ile.
Hata veriliyordu bunda da aynısının olma ihtimalı var mı?

Ben Windows 8.1'in yanına Kali Linux kurmuştum.
Daha sonrasında hata vermişti PC açılıyordu ekranda siyah bir yazı ile.
Hata veriliyordu bunda da aynısının olma ihtimalı var mı?
Hayır sorun yaşamazsın çünkü linuxların önyükleyici sistemi farklıdır ama burada aynı işletim sistemi kuruyorsun.

Bir sorun yaşamazsın. Açılışta sana hangi sistemden açılacağını sorar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı