Windows 8.1 ile anılarınız oldu mu?

2014 yılında lise bitince mezuna kalıp işe girmiştim, o zamanlar teknoloji cahili olmam sebebi ile 4 GB ekran kartına kanıp HP 500 masaüstü bilgisayar almıştım ve bu bilgisayarda Windows 8.1 yüklüydü. Açıkçası HDD ile bile bilgisayarın tüplü monitör açılmadan masaüstünü geliyor olması beni hayran bırakmıştı, Windows 10 ile SSD'ye geçmeme rağmen asla o kadar hızlı bir açılışı yakalayamadım.

Amcam 2016 da bir laptop getirmişti ve 2016'dan 2019'a kadar kullanmış biri olarak 2016 da pek iyi olmadı çünkü uyku modunda ne oluyorsa mavi ekran geliyordu amcam sürekli öbür laptopta kullanmıştım 2017'den 2019'a kadar bayağı bir anım olmuştu yavaş açılması dışında melek gibi işletim sistemiydi vallahi hard diskte bile hantallık çekmedim, ama sonra amcam ona 10 kurdu ve laptop çöp oldu şimdi Windows 10 kullanıyorum 1650'li laptopumda.

2014 yılında lise bitince mezuna kalıp işe girmiştim, o zamanlar teknoloji cahili olmam sebebi ile 4 GB ekran kartına kanıp HP 500 masaüstü bilgisayar almıştım ve bu bilgisayarda Windows 8.1 yüklüydü. Açıkçası HDD ile bile bilgisayarın tüplü monitör açılmadan masaüstünü geliyor olması beni hayran bırakmıştı, Windows 10 ile SSD'ye geçmeme rağmen asla o kadar hızlı bir açılışı yakalayamadım.

Evet öyle Windows 10 biraz hantal.

Babamın PC'sinde kullanıyordu. Baya hızlıydı. Zaten bilgisayarın özellikleri kötü olduğu için baya hızlıydı. Sistem özellikleri:
İ5-3210M
4GB Ram
240GB SSD

İlk bilgisayarımda Windows 7'den Windows 10 geçince (Pentium'lu bir sistem) Dedim bu ağırlık nedir daha sonra 8.1 ile ilk tanışmam oradaydı bayağı iyi gidiyordu ama o zamanlar için sistemimden kaynaklıdır galiba RAM yetişmiyordu. Daha sonra ofis bilgisayarı alınınca gerçek gücü fark ettim(UEFI farkı ile) 8.1'in tek kötü yanı AMD ekran kartlı sistemlere uygun sürücüsü kolay bulunmuyordu var olsa bile 8 sürümü için vardı. o7.

Windows 8.1'in desteğinin bitmesine az kaldı. Windows 8.1 ile anılarınız oldu mu?
İlk virüslerimi o bilgisayara soktum, ilk içini açtığım pc kendisiydi, driver booster adlı meretten orada nefret ettim.
Bilgisayar bilgimin %40ı o işletim sisteminden geliyor. Hastasıyız yastayız:D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı