Çözüldü Windows 8.1 INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iso4001

Decapat
Merhaba.
Disk Klonlama ile SSD'ye Geçiş - Technopat
Ben Macrium Reflect programını kullanarak laptopun sabit diskini (HDD) başka bir harici diske (HDD) klonlamak için kullandım. Programda clone completed (klon tamamlandı) yazısını gördükten (program açıkken hiçbir şeye tıklamadan) sonra laptopun pili bitti ve aniden kapandı. Sonra laptopu açmaya çalışırken her seferinde Windows başlamadan mavi ekranda INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE yazısı çıkıyor (Windows 8.1) ve sürekli kendi kendine yeniden başlatarak aynı yazı çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim?

20150215_000229.jpg

Çözüm
Merhaba.
Ben Macrium Reflect programını kullanarak laptopun sabit diskini (HDD) başka bir harici diske (HDD) klonlamak için kullandım. Programda clone completed (klon tamamlandı) yazısını gördükten (program açıkken hiçbir şeye tıklamadan) sonra laptopun pili bitti ve aniden kapandı. Sonra laptopu açmaya çalışırken her seferinde Windows başlamadan mavi ekranda INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE yazısı çıkıyor (Windows 8.1) ve sürekli kendi kendine yeniden başlatarak aynı yazı çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 333083
USB ile temiz kurulum yap.
Merhaba.

Eki Görüntüle 333083
USB ile temiz kurulum yap.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı