Windows 8.1 indirime linki

xQuezel

Hectopat
İşlemci Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.60 GHz
Takılı RAM 4,00 GB
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci
Ekran kartı; GT 710
Bu sisteme olacak en iyi Windows 8.1 sürümünün indirme linkini atar mısınız?

Hangisini indireyim? Single vs. var.
Hangi sürümü kurmak istiyorsanız onu indirin. Sadece Windows 8.1 yazan hem Pro hem de Core sürümü içeriyor aklınızda bulunsun. Ben ürün anahtarını bulmak kolay olduğu için Pro sürümü kurmanızı öneriyorum. Zaten sürümleri arasındaki performans farkı yok veya yok denecek kadar az.

Hangi sürümü kurmak istiyorsanız onu indirin. Sadece Windows 8.1 yazan hem Pro hem de Core sürümü içeriyor aklınızda bulunsun. Ben ürün anahtarını bulmak kolay olduğu için Pro sürümü kurmanızı öneriyorum. Zaten sürümleri arasındaki performans farkı yok veya yok denecek kadar az.
Merhaba, microsoft sitesinde girdiğimde seçenecekler 8.1 Pro yoktu sadece 8.1 vardı, kurulumda mı göreceğim pro seçeneğini? yada direk pro linki varsa atarmısın?

Merhaba, microsoft sitesinde girdiğimde seçenecekler 8.1 Pro yoktu sadece 8.1 vardı, kurulumda mı göreceğim pro seçeneğini? yada direk pro linki varsa atarmısın?
Windows 8.1 seçeneği zaten Pro olan. Yani Pro sürümünü kuruyor olacaksınız.

Merhaba, Microsoft sitesine girdiğimde seçeneklerde 8.1 Pro yoktu sadece 8.1 vardı. Kurulumda mı göreceğim Pro seçeneğini?
Kurulumda sizden ürün anahtarı ister. Pro ürün anahtarı girerseniz Pro olarak kuruyor. Core sürümün ürün anahtarını girerseniz de Core sürümü kuruyor. Veya aşağıda bırakacağım rehber ile bu ürün anahtarı kısmını atlayabilirsiniz. O zaman size kurulumda direkt hangi sürümü kurmak istediğinizi sorar.
Not: Bunun Windows'unuzu etkinleştirmeyip sadece kurulumda bu adımı atlamak için kullanılan bir yöntem olduğunu hatırlatmış olayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı