Hangi sürümü kurmak istiyorsanız onu indirin. Sadece Windows 8.1 yazan hem Pro hem de Core sürümü içeriyor aklınızda bulunsun. Ben ürün anahtarını bulmak kolay olduğu için Pro sürümü kurmanızı öneriyorum. Zaten sürümleri arasındaki performans farkı yok veya yok denecek kadar az.Hangisini indireyim? Single vs. var.
Hangisini indireyim Single falan var.
Merhaba, microsoft sitesinde girdiğimde seçenecekler 8.1 Pro yoktu sadece 8.1 vardı, kurulumda mı göreceğim pro seçeneğini? yada direk pro linki varsa atarmısın?Hangi sürümü kurmak istiyorsanız onu indirin. Sadece Windows 8.1 yazan hem Pro hem de Core sürümü içeriyor aklınızda bulunsun. Ben ürün anahtarını bulmak kolay olduğu için Pro sürümü kurmanızı öneriyorum. Zaten sürümleri arasındaki performans farkı yok veya yok denecek kadar az.
Windows 8.1 seçeneği zaten Pro olan. Yani Pro sürümünü kuruyor olacaksınız.Merhaba, microsoft sitesinde girdiğimde seçenecekler 8.1 Pro yoktu sadece 8.1 vardı, kurulumda mı göreceğim pro seçeneğini? yada direk pro linki varsa atarmısın?
Yeni konu acip etiketlerseniz yardimci oluruz. Ben kisaca bahsedeyim. Kurulumu Windows kadar kolaydir. Windows'tam kat ve kat daha hizlidir. Fakat uygulama destegi kisitli olsa bile Wine ve Alternatif programlar isinizi gorecektir.nasıl kuracağım yararı ve zararı neler
Kurulumda sizden ürün anahtarı ister. Pro ürün anahtarı girerseniz Pro olarak kuruyor. Core sürümün ürün anahtarını girerseniz de Core sürümü kuruyor. Veya aşağıda bırakacağım rehber ile bu ürün anahtarı kısmını atlayabilirsiniz. O zaman size kurulumda direkt hangi sürümü kurmak istediğinizi sorar.Merhaba, Microsoft sitesine girdiğimde seçeneklerde 8.1 Pro yoktu sadece 8.1 vardı. Kurulumda mı göreceğim Pro seçeneğini?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.